www.eworx.nl

Verzending & retouren

Onderstaand alle informatie omtrent verzenden en retourneren. 

Verzendkosten

  • Alles wordt binnen Nederland gratis verzonden bij een besteding van meer dan €75,- Indien orderbedrag minder is dan rekenen we €6,19 ex BTW per verzending.
  • Voor verzenden naar België rekenen wij €12,40 ex BTW indien orderbedrag lager is dan €150.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling (NL/BE)?

 U moet rekening houden met 5 tot 8 dagen fabricage en versturen. 

Track & Trace (NL)

Je ontvangt van ons een e-mail bericht met daarin een Track & Trace zodra je bestelling aan DHL of PostNL is overgedragen. Via deze Track & Trace kun je je pakket eenvoudig volgen.

Op verzoek versturen wij ook producten buiten Nederland en België. Wij verzoeken u dan contact op te nemen met ons zodat wij hierover afspraken kunnen maken.

 

Retourneren

We zijn ervan overtuigd dat u zeer tevreden zult zijn met onze producten. Mocht u toch van mening veranderen dan vinden wij dat geen probleem.  Lees dan a.u.b. onderstaande informatie door of stuur ons een email via info@eworx.nl

30 dagen retourbeleid op standaard Webshop producten

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw product, dan mag u uiteraard de bestelling retourneren. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden :

  • het binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling worden geretourneerd, compleet met alle originele labels en in originele verkoopbare staat.
  • Het retour product ook is aangemeld als retour via de website.
  • Het gaat om een standaard verkrijgbaar Webshop product. Maatwerk kan zoals u zult begrijpen niet zonder meer worden geretourneerd.

Zorgt u er a.u.b. voor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. We raden onze klanten aan om retouren te sturen met een bijgehouden en verzekerde service, aangezien wij geen verantwoordelijkheid nemen voor items die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens een retourtransport.

Voor retourzendingen zullen we ‘het artikel’ of ‘de artikelen’ bij aankomst inspecteren en de terugbetaling binnen 1-5 werkdagen verwerken. Dit wordt verminderd met eventuele verzendkosten. 

Retouradres

Bij aanmelding van een Retour verkrijgt u ook het retouradres. Stuur alle retourneringen naar het onderstaande adres en zorg ervoor dat u een retourformulier of voldoende informatie bijvoegt om een retour te verwerken.

Eworx Metal Art
Email : info@eworx.nl